Меню на тиждень

 

Меню    
 Для харчування учнів 1 - 11 класів за рахунок бюджету сніданок вартістю 11,40 грн.  
з 23.04.2018р по 27.04.2018р (постачальник продуктів ПП Діадема)  
  Понеділок   Вітамінізація за батьківські кошти вартістю 7,00грн    
50 Биточки з яловичини 5,65      
100 Макаронні вироби відварені 1,30    
20 Капуста тушкована 0,47      
24 Хліб пшеничний     0,32      
20 Хліб житній     0,22      
200 Чай з цукром   0,44      
120 Яблуко свіже   3,00      
Усього  сума з ПДВ  11,40      
  Вівторок        
110/11,5 Вареники ліниві зі сметаною  9,05      
  кип'яченою           
150 Кавовий напій з молоком 2,35      
  або            
120/12,9 Сирники з сиру зі згущеним   10,96      
  молоком або        
110/17,5 Запіканка з сиру зі згущ.молоком 10,96      
200 Чай з цукром   0,44      
Усього  сума з ПДВ  11,40      
  Середа        
50 Ковбаски рибні   6,63      
120 Картопля тушкована 2,82      
25 Салат з квашеної капусти  0,97      
24 Хліб пшеничний     0,32      
20 Хліб житній     0,22      
200 Чай з цукром   0,44      
Усього  сума з ПДВ  11,40    
                      Четвер         
50(51) Сосиска відварена 6,33      
130 Каша гречана в'язка 1,95    
25(26) Огірок свіжий   1,17      
28 Хліб пшеничний     0,38      
20 Хліб житній     0,22      
200 Компот з свіжих яблук 1,35      
Усього  сума з ПДВ  11,40    
  П`ятниця        
40/25 Гуляш з курячого філе 6,22      
130 Каша ячнева в'язка 1,20      
10(11) Сир твердий   1,92      
25 Буряк тушкований в смет.соусі 0,68      
21 Хліб пшеничний     0,29      
20 Хліб житній     0,22      
200/7 Чай з лимоном   0,87      
Усього  сума з ПДВ  11,40      
               
               
                            Інженер-технолог  департаменту освіти                           Л.В. Іванова  
Меню 
Для харчування учнів  пільгових категорій за рахунок бюджету вартістю 
  10,00 грн  з 23.04.2018р по 27.04.2018р (постачальник продуктів ПП Діадема)  
      Понеділок  
  250/15 Суп гороховий з грінками 3,00  
  50/30 Тефтелі рибні з соусом сметанним з томатом 4,69  
  130 Каша рисова в'язка     1,74  
  25 Ікра кабачкова       1,04  
  14 Хліб пшеничний 0,19  
  20 Хліб житній 0,20  
  200 Компот з сухофруктів     1,14  
  Усього сума з ПДВ 12,00  
      Вівторок  
  250 Капустняк Запорізький  3,55  
  50 Котлети рублені з курячого філе 4,20  
  100 Картопляне пюре     2,93  
  20 Ікра з буряка       0,47  
  18 Хліб пшеничний 0,25  
  15 Хліб житній 0,16  
  200 Чай з цукром       0,44  
  Усього сума з ПДВ 12,00  
      Середа  
  250 Суп картопляний з рисом 2,65  
  30/10 Піджарка з курячого філе   4,84  
  100 Макаронні вироби відварені   1,30  
  30(31) Огірок свіжий       1,40  
  22 Хліб пшеничний 0,30  
  15 Хліб житній 0,16  
  200 Компот з свіжих яблук     1,35  
  Усього сума з ПДВ 12,00  
      Четвер  
  250 Борщ з капустою і картоплею 3,48  
  40 Ромштекс з курячого філе   5,37  
  130 Каша пшоняна в'язка     1,44  
  20 Салат з квашеної капусти   0,77  
  21 Хліб пшеничний 0,28  
  20 Хліб житній 0,22  
  200 Чай з цукром       0,44  
  Усього сума з ПДВ 12,00  
      Пятниця  
  250 Суп картопл. з макаронними виробами 2,68  
  50 Зрази рублені з яловичини з яйцем 4,75  
  100 Рагу овочеве       2,54  
  22(23) Огірок свіжий       1,04  
  26 Хліб пшеничний 0,35  
  20 Хліб житній 0,20  
  200 Чай з цукром       0,44  
  Усього сума з ПДВ 12,00  
                   
    Інженер-технолог департаменту освіти       Л.В.Іванова