Меню на тиждень

Меню

Меню 
 Для харчування учнів 1 - 11 класів за рахунок бюджету сніданок вартістю 11,40 грн.
з 02.03.2020р по 06.03.2020р
  Понеділок   Вітамінізація за батьківські кошти вартістю 7,00грн  
50 Биточки з яловичини  5,93    
100 Каша гречана розсипчаста 1,90    
35 Капуста тушкована 0,45    
10 Масло вершкове 1,75    
24 Хліб пшеничний     0,40    
15 Хліб житній     0,23    
200/7 Чай з лимоном   0,74    
Усього  сума з ПДВ  11,40    
  Вівторок      
110/11,8 Вареники ліниві зі сметаною 8,35    
  кип'яченою        
11(12) Сир твердий   2,34    
21 Хліб пшеничний     0,35    
200 Чай з цукром   0,36    
  або          
120/15,8 Запіканка з сиру зі згущ.молоком     11,04    
200 Чай з цукром   0,36    
Усього  сума з ПДВ  11,40  
  Середа          
50/30 Риба тушкована в томаті з овочами 5,78    
120 Картопляне пюре 3,28    
20 Ікра кабачкова 0,90    
25 Хліб пшеничний     0,41    
15 Хліб житній     0,23    
150 Компот з свіжих яблук 0,80    
Усього  сума з ПДВ    11,40    
  Четвер          
50(51) Сосиска відварена  6,53    
100 Каша пшенична в'язка Артек 1,01    
25 Буряк відварений з олією 0,27    
11(12) Сир твердий 2,34    
22 Хліб пшеничний     0,37    
15 Хліб житній     0,23    
200/5 Чай з лимоном   0,65    
Усього  сума з ПДВ    11,40    
  П`ятниця      
30/30 Гуляш з курячого філе 5,20    
120 Рагу овочеве   2,44    
23 Салат з квашеної капусти 0,89    
20 Хліб пшеничний     0,33    
15 Хліб житній     0,23    
130 Яблуко свіже     1,95    
200 Чай з цукром   0,36    
Усього  сума з ПДВ  11,40    
             
             
                            Інженер-технолог  департаменту освіти                           Л. Іванова
Меню 
Для харчування учнів  пільгових категорій за рахунок бюджету вартістю 
  12,00 грн  з 02.03.2020р по 06.03.2020р
      Понеділок  
  250 Суп картопл. з макаронними виробами 2,36  
  50 Шніцель рибний натуральний         4,25  
  100 Картопляне пюре     2,74  
  25 Салат з квашеної капусти   0,97  
  23 Хліб пшеничний 0,38  
  15 Хліб житній 0,23  
  200 Компот з свіжих яблук     1,07  
  Усього сума з ПДВ 12,00  
      Вівторок  
  250/15 Суп картопляний з горохом з грінками 2,70  
  130 Рис "Паелья"       4,20  
  1/2 шт Яйце варене       1,20  
  25 Ікра з буряка       0,36  
  15 Хліб пшеничний 0,24  
  10 Хліб житній 0,15  
  150 Сік фруктовий       3,15  
  Усього сума з ПДВ 12,00  
      Середа  
  220 Борщ Дніпровський з квасолею консерв. 2,37  
  50 Нагетси курячі     5,16  
  100 Макаронні вироби відварені         1,10  
  25 Салат з яблуками та квашеною капустою 0,57  
  10 Масло вершкове 1,75  
  28 Хліб пшеничний 0,46  
  15 Хліб житній 0,23  
  200 Чай з цукром       0,36  
  Усього сума з ПДВ 12,00  
      Четвер  
  250 Суп болгарський 2,44  
  110/22 Запіканка з сиру з морквою зі згущ.молоком 8,16  
  20 Хліб пшеничний 0,33  
  15 Хліб житній 0,23  
  200 Кавовий напій з цукром     0,84  
  Усього сума з ПДВ 12,00  
      П'ятниця  
  250 Капусняк Запорізький  2,77  
  50 Фрикадельки з курячого філе   4,45  
  100 Каша гречана в'язка         1,40  
  20 Ікра з моркви         0,30  
  10 Масло вершкове         1,75  
  22 Хліб пшеничний 0,36  
  15 Хліб житній 0,23  
  200/7 Чай з лимоном        0,74  
  Усього сума з ПДВ 12,00  
                   
    Інженер-технолог департаменту освіти       Л. Іванова